fbpx

Inspiratie

Laat je inspireren om jouw droomfiets te leasen.

Riese & Muller

Riese & Muller fietsen zijn innovatief en van de hoogste kwaliteit. De uitstekende fietsen dragen bij aan een optimaal fietsplezier gecombineerd met een futuristisch en onderscheidend design.

www.r-m.de >

Dutch Id

Dutch Id maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen welke zich onderscheiden door het design en het gebruik van toponderdelen. Fietsen op een Dutch ID is leuk en ontspannen.

www.dutch-id.nl >

Flyer

Wanneer Flyer over elektrische fietsen spreekt, heeft ze het niet alleen over frames en spaken, maar over rijplezier en een leuk leven, samen met Zwitserse kwaliteitsproducten en een passie voor fietsen.

www.flyer-fietsen.nl >

Venturelli

Made in Belgium! Venturelli produceert zijn fietsen in het West-Vlaamse Hooglede. Door de jarenlange ervaring beschikken ze over een uitzonderlijke know how in geometrie en zitpositie. Met als resultaat dat het rijgedrag van deze kwaliteitsfietsen van een uitzonderlijk hoog niveau is.

www.venturelli.be >

Stromer

De e-bikes van Stromer hebben een onovertroffen bereik, vermogen en zijn veelzijdig. Bovendien zijn ze niet alleen milieuvriendelijk, maar ook stijlvol en elegant. Ervaar de nieuwe norm voor stadsvervoer. 

www.stomerbike.be >

Thompson

Belgische fietsen aan scherpe prijzen! Thompson is een Belgisch familiebedrijf opgericht door Hector De Smet in 1921 in Geraardsbergen. Thompson heeft een volledig gamma fietsen: mountainbikes, cross-,sport-, race-, stadsfietsen en de electrisch aangedreven fietsen. Thompson filosofie is namelijk “Een hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs”. 

www.thompson.be >

Ahooga

Elektrisch. Hyperlichtgewicht. Intermodaal. 215 kleuren.
De bekroonde Ahooga Hybrid Bike is ’s werelds eerste elektrische-doch-hyperlichtgewicht, opvouwbare-doch-uitvoerend fiets. Opvouwbare, dus intermodaal. Deze unieke combinatie van functies is mogelijk dankzij een scharniervrije, stijve frame, een elegant design, en een beschikbaarheid in 215 kleuren.
In tegenstelling tot de meeste e-bikes blijft de Ahooga, ook wanneer de ondersteuning uit staat, een lichtgewicht hybride fiets, gemakkelijk en leuk om te rijden, waardoor het autonomiebereik een rekbare parameter is. Bewezen product, geprezen door critici, het is al aan honderden gelukkige rijders in heel Europa geleverd.
Designed with love in Belgium. Made in Europe.

www.ahooga.bike >