fbpx

20km van Brussel op wieltjes!

 In Uncategorized

Op zondag 29 mei 2022 zal de 42ste editie van de 20km van Brussel doorgaan. De deelnemers passeren de mooiste monumenten van de Stad Brussel en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Onze partner RTBF zal opnieuw instaan voor het in beeld brengen van het loopevenement. En dat vanop de fiets! 

In 2019 kwamen ongeveer 36.000 sportievelingen aan de start van het evenement. Ook toen mocht de RTBF aan de slag met het in beeld brengen van het loopevenement. Voor deze editie gaan ze anders aan de slag. Om de 20km sportiever, spectaculairder en milieuvriendelijker in beeld te brengen, werd de hulp van Cycle Valley ingeschakeld. Een kolfje naar de hand van medewerker techniek Bert.

Samen met de techniekers van RTBF ging Bert aan de slag met het installeren van een camera op de bagagedrager van één van de Term-fietsen. Via een innovatieve constructie kan de bestuurder van de fiets zich veilig verplaatsen tussen de lopers en het evenement op een nieuwe manier in beeld brengen. Vanuit Cycle Valley zijn we erg trots dat we ons steentje kunnen bijdragen!

Eén van de vele deelnemers aan de 20km van Brussel is onze founder Wim Roels. Voor komende zondag zal Wim zijn fiets inruilen voor loopschoenen. Hopelijk loopt alles op wieltjes voor onze founder.

Recent Posts