fbpx

Kom op tegen Kanker

 In Uncategorized

Wij lopen mee tegen kanker

Voor één keer laten we bij Cycle Valley de fiets thuis. Op 17 maart 2024 vindt de zesde editie van de 100km-run voor Kom op tegen Kanker plaats in Halle. Cycle Valley is dit jaar van de partij en vaardigt een team van vier lopers af!

Het principe van de 100km-run gaat als volgt: 40 + 30 + 20 + 10 = 100.
Medewerker techniek Bert van Gestel start als eerste en zal 40 km afleggen. Na zijn eerste 10 km zal Senior Project manager Michaël Maes aansluiten en 30 km voor de kiezen nemen. Vervolgens zal CEO & Founder Wim Roels bij het peloton aansluiten en 20 km lopen. Tot slot moet IT Specialist Rein Bauwens het Cycle Valley team motiveren en 10 km voor zijn rekening nemen. People & Legal manager Nathalie Boileau, Office manager Myriam Ransart en Accounting officer Wim Kellaert zullen actief supporteren voor de lopers.
Zo lopen we samen en komen we samen over de finish om 100 km tegen kanker af te leggen.

Wij zijn klaar voor deze sportieve uitdaging, maar dat is niet alles. Als team van de 100km-run dragen wij ook ons steentje bij aan de strijd tegen kanker. Dit doen we door als loopteam 2500 euro in te zamelen voor de start. De netto-opbrengst van de 100km-run gaat immers naar broodnodig wetenschappelijk kankeronderzoek.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen aan het onderzoek tegen kanker, en het Cycle Valley team zo op weg helpen richting start van de 100km-run? Dan kan dit door een gift te doen via onze teampagina: https://www.komoptegenkanker.be/actie/code/340160654 

Meer informatie over de 100km-run voor Kom op tegen Kanker vind je op de100kmrun.be.

Recent Posts