fbpx

Cycle Valley en RTBF sluiten partnerschap

 In Juni 2020

De medewerkers van de Franstalige publieke omroep RTBF kunnen komende maand een extra mobiliteitskeuze gebruiken voor hun woon-werkverkeer. De RTBF stelt via Cycle Valley huurfietsen ter beschikking van het personeel.

Sinds begin juni kunnen de medewerkers van de Radio-Télévision Belge de la Communauté Française (RTBF) een tijdelijke mobiliteitsoplossing van Cycle Valley gebruiken. Tijdens de overhandiging van de fietsen stonden Wim, Thomas en Michaël van Cycle Valley paraat voor de medewerkers. De laatste veiligheids -en gebruikstips werden aangehaald en elke fiets werd aangepast op maat van de fietser. 

Persoonlijke introductie
Mobiliteitsmanager Frederik Pairoux van de RTBF was tevreden over de prima organisatie. Veel medewerkers weten hoe ze een elektrische fiets moeten gebruiken, maar andere hebben minder ervaring. Voor de laatste doelgroep is een begeleiding op maat en op locatie een bruikbare service.

Ook de medewerkers van de vestigingen van RTBF Namen en Charleroi gaan van deze actie kunnen genieten.

Vrolijke gezichten
Founder Wim Roels van Cycle Valley is enthousiast over het partnerschap met de RTBF: “De vrolijke gezichten van de medewerkers wanneer ze zorgeloos wegfietsen geeft me een ongelofelijk motiverend gevoel. Daar doen we het voor!”, stelt founder Wim Roels van Cycle Valley. Over het huurproject is hij enthousiast en mysterieus: “Er zal snel meer positief nieuws komen!”

 

Recent Posts