fbpx

Cycle Valley levert volledige fietsvloot aan zorgpersoneel

 In april 2020

Cycle Valley heeft haar volledige fietsvloot ter beschikking gesteld aan het zorgpersoneel. De medewerkers van Cycle Valley hebben de voorbije twee weken de volledige fietsvloot naar verschillende zorginstellingen in België getransporteerd. Het zorgpersoneel mag de volledige fietsvloot gebruiken gedurende de Corona-crisis.

De maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) hebben voor elke sector grote gevolgen. Zeker van de zorgsector wordt veel verwacht tijdens deze Corona-crisis. Verschillende initiatieven worden op poten gezet om de zorginstellingen te ondersteunen.

Ook Cycle Valley wil haar steentje bijdragen. Daarom werken we samen met verschillende zorginstellingen in België om het zorgpersoneel extra te ondersteunen. Ze mogen de fietsvloot gebruiken voor woon-werkverkeer, maar ook voor privégebruik. Op deze manier kan het zorgpersoneel ontstressen voor -en nadat ze mensenlevens redden.

Founder Wim Roels bevestigt: “Elk initiatief richting de zorginstellingen geeft het zorgpersoneel energie en moed. Een fietstocht ontspant het personeel voor en na hun opdracht. Via dit initiatief proberen we hen dagelijks aan te moedigen om de huidige situatie te verbeteren.

Recent Posts