fbpx

Test duurzame mobiliteitsoplossingen met de Mobilotheek

 In april 2018

Test nu duurzame mobiliteitsoplossingen met de Mobilotheek van Cycle Valley


De Mobilotheek

De Mobilotheek van Cycle Valley is bedoeld om werknemers kennis te laten maken met duurzamere alternatieven voor het woon-werk verkeer. Eén Mobilotheek bestaat uit twee elektrische Thompson Tension Nexus fietsen, een niet-elektrische Ahooga Essential plooifiets, een abonnement van De Lijn, een Velo-pas en sinds kort ook een elektrische step van Vesper! Deze duurzame vervoersmiddelen kunnen gedurende de uitleenperiode van één maand naar hartenlust uitgeprobeerd én gecombineerd worden door de werknemers. Bij Cycle Valley geloven wij dat een praktische aanpak en het effectief uitproberen van deze alternatieven de beste aanpak is om werknemers en werkgevers bewust te maken en te overtuigen om voor een duurzaam vervoersmiddel te kiezen.

Wil je op dinsdag naar het werk met de elektrische fiets, maar denk je op donderdag: laat ik eens het openbaar vervoer nemen gecombineerd met de elektrische step of de vouwfiets? Alles is mogelijk dankzij de Mobilotheek van Cycle Valley!

Wil je al een tijdje alternatieve mobiliteitsoplossingen uittesten met jouw bedrijf? Lijkt de Mobilotheek interessant?

—> Contacteer ons dan voor meer informatie! <—

Zijn jullie werknemers helemaal overtuigd van onze mobiliteitsoplossing en het fietsleasing aanbod en wens je verdere stappen te ondernemen? Dan biedt Cycle Valley je een uitgebreid gamma (elektrische) fietsen, vouwfietsen en de elektrische step van Vesper aan in op maat gemaakte huur en lease formules. Organiseer je liever een supervoordelige groepsaankoop voor je werknemers? Ook dit behoort tot de mogelijkheden!

Bekijk hier nogmaals alle voordelen van leasefietsen voor uw bedrijf!

—> Interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren <—

Recent Posts