fbpx

Nog 3 dagen om het pendelfonds aan te vragen!

 In augustus 2018

Het Pendelfonds helpt jouw bedrijf op weg naar een duurzamer woon-werkverkeer


Het Pendelfonds?

Op de website van Vlaanderen Mobiliteit geeft men meer informatie over het Pendelfonds: ” Het Pendelfonds subsidieert projecten die een duurzaam woon-werkverkeer bevorderen. Projecten die tot doel hebben om het aantal autoverplaatsingen op het vlak van woon-werkverkeer te verminderen kunnen in aanmerking komen voor subsidiëring uit het fonds. Bedrijven of andere private instellingen, maar ook lokale of provinciale overheden of andere publieke instellingen (in samenwerking met een private partner) kunnen de subsidie aanvragen. De subsidie bedraagt maximaal de helft van de kosten die aan de projectuitvoering verbonden zijn met een maximum van 200.000,00 euro. De projectduur is maximaal 4 jaar.”

Waarom het Pendelfonds?

Het woon-werkverkeer moet duurzamer. We maken nog te veel gebruik van de auto om ons naar het werk te verplaatsen en dit zonder een of meerdere collega’s mee te nemen. In de nabije toekomst moet het aandeel van autosolisme in het woon-werkverkeer dalen. Het aandeel van fiets en openbaar vervoer moet in het woon-werkverkeer stijgen. Om die doelstellingen te bereiken is onder meer het Pendelfonds opgericht.

Met behulp van het Pendelfonds bewandelt jouw bedrijf het pad naar een duurzamer woon-werkverkeer

—> Dien hier je aanvraag in <—

Waarom duurzamer woon-werkverkeer?

Bij Cycle Valley zijn we ervan overtuigd dat de toekomst ligt in duurzamer woon-werkverkeer. Steeds meer mensen nemen de (elektrische) fiets naar het werk en ondervinden er vele voordelen van.

De service van Cycle Valley in een notendop

Cycle Valley biedt een zorgeloos rijplezier aan: in de huur is niet alleen de fiets inbegrepen, maar ook het onderhoud, een verzekering voor schade en diefstal en pechbijstand. Zo neemt Cycle Valley alle zorgen van u over en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het enige wat u moet doen is genieten van de verkwikkende rit op je bedrijfsfiets!

—> Lees alles over onze service! <—

Wil je met jouw bedrijf ook inzetten op een duurzamer mobiliteitsbeleid? Aarzel niet ons te contacteren via info@cyclevalley.be voor meer informatie over onze op maat gemaakte fietsmobiliteitsoplossingen en voor je het weet genieten ook jij en je werknemers binnenkort van een zorgeloos rijplezier via Cycle Valley!

—> Contacteer ons vrijblijvend voor een plan op maat van uw bedrijf! <—

Recent Posts