fbpx

Promotiecampagne Toerisme Vlaanderen met expertise van Cycle Valley en ViTHes

 In Augustus 2020

Cycle Valley draagt haar steentje bij aan de nieuwste promotiecampagne van Toerisme Vlaanderen. Vlaanderen Vakantieland was op zoek naar een elektrische fiets om haar promotiecampagne te optimaliseren. Cycle Valley en ViTHes, gespecialiseerd in verhuur van fietsen voor B&B, ondersteunden met expertise en een elektrische Onderwaterfiets. De promotievideo is te zien op de communicatiekanalen van Vlaanderen Vakantieland.

Met de campagne van Toerisme Vlaanderen zetten ze de lokale toeristische bestemmingen van de Vlaamse Ardennen in de kijker. In de video accentueren ze de ‘groene regio’s’. Zo hopen ze het binnenlandse toerisme aan te moedigen, de lokale economie te ondersteunen en het imago van de regio te verbeteren.  

Duurzame mobiliteit en lokale economie
Wim Roels, founder van Cycle Valley is tevreden over de samenwerking: “De eerste gesprekken waren positief en verliepen erg vlot. Alle partijen vonden een akkoord waardoor een samenwerking vanzelfsprekend werd. Met deze samenwerking promoten we een duurzame mobiliteit en de lokale economie. Dat zijn topics waar Cycle Valley voor staat.”

Bekijk de volledige video op het Youtube-kanaal van Vlaanderen Vakantieland: https://www.youtube.com/watch?v=WsAS4Pq9CUs 

Recent Posts