fbpx

Vacature administratief bediende

 In Uncategorized

Cycle Valley groeit en daarom zijn we op zoek naar extra ondersteuning. Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een gedreven medewerker/ster.


Jouw functie? Administratief bediende.

Als administratief bediende ben je verantwoordelijk voor het opvolgen van de fietslease bestellingen. Je vormt de schakel tussen werknemer, werkgever en fietshandelaar. Je contacteert werknemer, werkgever en fietshandelaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast ga je aan de slag met vragen van werknemers en ben je verantwoordelijk voor opvolging van de leasefietsen. Vooraf wordt je uitgebreid geïnformeerd omtrent de verschillende processen en werkwijzen. Op termijn evolueer je tot Cycle Valley contact voor de werknemers en fietshandelaars.

Jouw profiel? Vriendelijk, meertalig en oplossingsgericht.

Je hebt een diploma met een administratieve achtergrond of een werkervaring van minstens 2 jaar in de administratie.
Je bent een vlot en vriendelijk persoon die energie krijgt bij het helpen van mensen. Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, zowel per mail als per telefoon. Een degelijke kennis van het Nederlands en het Frans is een minimumvoorwaarde. Het vormt een troef indien je ook Engelstalig bent.
Je bent een luisterend oor voor de vragen van werknemers en fietshandelaars zodat je een oplossing op maat kan voorstellen.
Je bent vertrouwd met de Office programma’s (Microsoft Word, Outlook, Excel).
Je bent stipt in het beheren van dagelijkse administratieve taken.
Je krijgt energie van het werken in team en durft jouw mening te communiceren.
Enige ervaring met CRM-tool Salesforce en het professioneel communiceren op sociale media wordt aanzien als een troef.

Ons aanbod? Een gevarieerde job in een aangename werkomgeving.

Je krijgt een voltijds contract van onbepaalde duur in een gevarieerde job. Je komt terecht in een dynamisch en gedreven team, met een menselijke dimensie. Een degelijke inwerking en constante ondersteuning van het Cycle Valley team vormt de basis bij de opstart.
Externe opleidingen zijn bespreekbaar na het eerste werkjaar. Ons kantoor is geleden in Cowork Fosbury & Sons (https://fosburyandsons.com/alfons) en is vlot bereikbaar met fiets (uiteraard 😉) en openbaar vervoer.

Tot slot maak je gebruik van onderstaande voordelen:

  • Elektrische fiets
  • Fietsvergoeding
  • Maaltijdcheques
  • Hospitalisatieverzekering

Wat doet Cycle Valley? Fietslease op maat.

Cycle Valley is een jong en dynamisch bedrijf dat fietsleasing aanbiedt voor bedrijven, steden en gemeenten. Denk hierbij aan het implementeren van een fietsleaseplan en het begeleiden naar een leasefiets op maat. Zo zorgt het Cycle Valley team voor een glimlach bij werkgever en werknemer.

Goesting om mee te werken aan de groei van een jong en dynamisch bedrijf?
Stuur dan jouw CV en sollicitatiebrief naar onze happy CEO Wim Roels via wim.roels@cyclevalley.be.
Wens je meer informatie of een verkennend gesprek omtrent de vacature? Neem dan telefonisch contact op via 0475 98 18 30!

 

Recent Posts