fbpx

Veilig en mobiel naar het werk met Cycle Valley!

 In Mei 2020

Het Coronavirus (COVID-19) heeft een enorme impact op onze maatschappij. Werkgevers zijn nu volop bezig met het definiëren en implementeren van een veilige werkomgeving. Ook het woon-werkverkeer wordt herbekeken. Cycle Valley wil bedrijven hierbij ondersteunen door een vloot van meer dan 170 (elektrische) fietsen direct beschikbaar te stellen voor korte termijn huur.

“Dit kan een oplossing bieden voor openbaar vervoergebruikers die – wanneer het straks weer drukker wordt – toch liever niet op de bus, tram of trein springen”, zegt Wim Roels founder van Cycle Valley.

Cycle Valley wil helpen!

Cycle Valley biedt een extra service aan waarbij bedrijven verschillende mobiliteitsoplossingen voor minstens één maand kunnen huren. Cycle Valley en haar netwerk zorgen voor levering op locatie, verzekering tegen schade & diefstal en pechbijstand.

Het aanbod bestaat uit volgende nieuwe fietsen:

  • 95 elektrische fietsen
  • 50 speedpedelecs
  • 14 bakfietsen
  • 5 plooifietsen
  • 5 onderwaterfietsen

Wim Roels stelt: “Tijdens de maand april hebben we een vloot fietsen beschikbaar gesteld voor het zorgpersoneel van verschillende ziekenhuizen. Nu gaan we met een nieuwe vloot fietsen aan de slag en hopen we nog meer werknemers goesting te geven. Het ontdekken van de fiets voor woon- werkverplaatsingen kan beginnen.”

Zo zijn we samen klaar voor de uitdagingen van morgen!

Recent Posts