fbpx

Week van de Mobiliteit: Actie Cycle Valley

 In Uncategorized

Naar goede jaarlijkse gewoonte zal van 16 september tot 22 september de Week van de Mobiliteit plaatsvinden. Het Netwerk Duurzame Mobiliteit verdedigt de gezamenlijke belangen van alle weggebruikers om hen #goedopweg te zetten. De Week van de Mobiliteit daagt iedereen uit om een duurzame mobiliteitskeuze te maken. Ook Cycle Valley zet een actie op.

Cycle Valley ondersteunt dergelijke projecten en het duurzaam verplaatsen. Daarom hebben we onze eigen actie op poten gezet.

Win een fietscarwash
We roepen alle werknemers van onze partners op om deel te nemen aan onze actie. Hoe kunnen de werknemers deelnemen?

  1. Maak een foto op (of met) de fiets
  2. Deel de foto op Facebook, Instagram of LinkedIn
  3. Tag Cycle Valley

Na de Week van de Mobiliteit wordt de winnaar van de actie bekendgemaakt. De winnaar wint een fietscarwash voor werknemers (maximum 30 fietsen) van het bedrijf. De fietscarwash komt naar het bedrijf van de winnaar. Zo zijn de werknemers weer #goedopweg.

European Mobility Week
Van 16 september tot 22 september zal de Week van de Mobiliteit plaatsvinden. Het Vlaamse initiatief kadert in het Europese project van de Mobility Week. Over heel Europa worden mobiliteitsacties op poten gezet. Zo wordt iedereen uitgedaagd om duurzame mobiliteitskeuzes uit te proberen. We wensen alle deelnemers succes met onze Cycle Valley actie.

Recent Posts