fbpx

Zomer van Antwerpen on the roll

 In Juli 2020

Cycle Valley en Slim naar Antwerpen hebben een nieuw project uitgevoerd. Zomer van Antwerpen (ZVA) werd verkozen om gebruik te maken van de fietsmobilotheek*. Zo kunnen ze alle festiviteiten makkelijker organiseren in de Antwerpse binnenstad. Naast een milieuvriendelijker woon-werkverkeer zorgt de mobilotheek dus ook voor een praktische oplossing.

Zomer van Antwerpen organiseert alle zomerfestiviteiten van Stad Antwerpen. Naast culturele voorstellingen zijn de zomerbar en de zomerfabriek gekende evenementen van Zomer van Antwerpen. De festiviteiten worden op onverwachte locaties georganiseerd. Zo is het niet altijd vanzelfsprekend om het benodigde materiaal ter plaatse te krijgen. De fietsmobilotheek van Cycle Valley en de fietskar van Ecomat zullen hier een belangrijke rol in spelen.

Sportief en milieuvriendelijk alternatief

Tine De Schutter van Zomer van Antwerpen bevestigt: “Met de fietsen van Cycle Valley en de fietskar van Ecomat besparen we onze medewerkers meerdere autoritten doorheen het drukke centrum van Antwerpen. De fiets vormt zo een sportief en milieuvriendelijk alternatief voor de auto. Ook na een dag zwoegen en zweten kunnen we genieten van een ontspannen fietstocht naar huis.”

Medewerker Michaël was ter plaatse om de mobiliteitsoplossingen voor te stellen en eventuele vragen te beantwoorden. De medewerkers van Zomer van Antwerpen waren erg enthousiast om gebruik te maken van de nieuwe mogelijkheden.

*Fietsmobilotheek: Een mobilotheek bevat verschillende mobiliteitsoplossingen die een bedrijf of organisatie voor een bepaalde periode kan uitproberen.

Deze mobilotheek bevatte:

  • Speedbikes (max 45km/u)
  • Elektrische fietsen (max 25 km/u)
  • Plooifietsen
  • Elektrische steps
  • Buskaarten van 1 week
  • Velo pas
  • Fietshelmen, veiligheidsjasjes en fietssloten

Interesse in het testen van verschillende mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf? Neem contact op met het Cycle Valley team!

0472/31.45.28
info@cyclevalley.be 

Recent Posts