fbpx

De Antwerpse scheepsvaartschool heeft goesting

 In Maart 2020

De samenwerking tussen Cycle Valley en Slim naar Antwerpen krijgt steeds meer vorm. In totaal heeft Slim naar Antwerpen verschillende mobilotheken aangevraagd. Maandag werden al heel wat mobilotheken* geplaatst bij Antwerpse bedrijven.

Vandaag was het de beurt aan de Antwerpse scheepsvaartschool. De school heeft meer dan 100 leerlingen. Ze worden klaargestoomd om matroos of kapitein te worden. Dit voor binnen -en buitenlandse wateren. De leerlingen worden ondersteund door 40 leerkrachten en directieleden met elk verschillende mobiliteitsvereisten. Voor vele van hen is een combinatie van verschillende transportmiddelen de beste optie. Om hun scheepsvaartpassie over te brengen aan de leerlingen, moeten ze uiteraard tijdig op school geraken. Dit liefst op een gebruiksvriendelijke, vlotte en milieubewuste manier. Dat klonk bereikbaarheidsmanager Steven van Slim naar Antwerpen als muziek in de oren en contacteerde ons.

Gebruiksinstructies en veiligheidstips
Het aanwezige personeel was enthousiast om de fietsen te bekijken en luisterden aandachtig naar de mondelinge gebruiksinstructies en veiligheidstips van Wim. Daarna was er tijd voor een uitgebreide vragenronde.

De leerkrachten en directieleden van de scheepsvaartschool kunnen vanaf vandaag veilig en vlot het Antwerpse verkeer trotseren. Ze hadden duidelijk goesting om hun nieuwe mobiliteitsmogelijkheden uit te testen!

*Mobilotheek: Een mobilotheek bevat verschillende mobiliteitsoplossingen die een bedrijf of organisatie voor een bepaalde periode kan uitproberen.

Deze mobilotheek bevatte:
• Speedbikes (max 45km/u)
• Elektrische fietsen (max 25 km/u)
• Plooifietsen
• Elektrische steps
• Buskaarten van 1week
• Velo pas
• Fietshelmen, veiligheidsjasjes en fietssloten

Interesse in het testen van verschillende mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf? Neem contact op met het Cycle Valley team!
0472/31.45.28
info@cyclevalley.be

Recent Posts