fbpx

Partnerschap Leitz Service NV en Cycle Valley

 In Maart 2020

Leitz Service gaat samenwerken met Cycle Valley. De leverancier van hoogwaardige gereedschappen kreeg vandaag bezoek van Thomas, Michaël en Wim van Cycle Valley. Cycle Valley ondersteunt het personeel in hun zoektocht naar actieve en duurzame mobiliteitsoplossingen.

Leitz Service voorziet hout-, metaal- en kunststofverwerkende machines voor bedrijven in België. Ze analyseren voor elke partner de individuele noden. Daarna zoeken ze samen naar een oplossing op maat. Tot slot adviseren ze voor een optimaal gebruik van hun gereedschap. Die aanpak wordt ook gehanteerd door Cycle Valley tijdens het partnerschap.

Infosessie en vragenronde
Vandaag werden de verschillende opties voorgesteld aan de personeelsleden van Leitz Service. Eerst gaven Thomas en Wim een diepgaande infosessie over de samenwerking. Daarna kon het personeel kennismaken met de verschillende mobiliteitsmogelijkheden. Afsluiten deden we met een product -en procesgerichte vragenronde.

Nu krijgt het personeel van Leitz Service de kans om een duurzame mobiliteitsoplossing te kiezen naargelang hun noden. Dit bij een fietshandelaar naar keuze. Cycle Valley zorgt voor de volledige administratie van de mobiliteitsoplossing. Daarnaast geven we tips over het onderhoud -en veiligheidsproces doorheen de samenwerking. Zo kunnen de personeelsleden van Leitz Service zorgeloos genieten van hun nieuwe mobiliteitsoplossing.

 

Recent Posts