fbpx

Nokia on wheels!

 In Maart 2020

Een nieuwe samenwerking tussen Cycle Valley en Slim naar Antwerpen is uitgevoerd. Dit keer koos Slim naar Antwerpen om een mobilotheek ter beschikking te stellen aan Nokia. De volgende weken krijgen de personeelsleden van Nokia de kans om slimmer en milieuvriendelijker naar Antwerpen te komen. Wim en Michaël gaven de personeelsleden extra informatie over het gebruik en de werking van Cycle Valley.

Nokia creëert technologie om de wereld te connecteren. Zo brengen ze mensen dichter bij elkaar en verbeteren ze de kwaliteit van het leven. Cycle Valley wil dit proces versterken. Dit doen we door de mobiliteitsproblemen van de personeelsleden op te lossen. Zo kunnen ze in de meest optimale omstandigheden aan de slag.

Woon-werk traject uittesten
De personeelsleden van Nokia waren erg geïnteresseerd in de mobiliteitsoplossingen van Cycle Valley. Elk hebben ze een verschillend woon-werk traject met verschillende mobiliteitsopties. Nu hebben ze de kans om de opties uit te testen. De aankondiging van onze mobiliteitsoplossingen werden dan ook erg positief onthaald.

Wim en Michaël waren ter plaatse om de mobiliteitsoplossingen voor te stellen en eventuele vragen te beantwoorden. Ook bereikbaarheidsmanager David van Slim naar Antwerpen stond klaar voor eventuele vragen omtrent het project. Continue kwamen er geïnteresseerde personeelsleden met vragen.

*Mobilotheek: Een mobilotheek bevat verschillende mobiliteitsoplossingen die een bedrijf of organisatie voor een bepaalde periode kan uitproberen.

Deze mobilotheek bevatte:

  • Speedbikes (max 45km/u)
  • Elektrische fietsen (max 25 km/u)
  • Plooifietsen
  • Elektrische steps
  • Buskaarten van 1 week
  • Velo pas
  • Fietshelmen, veiligheidsjasjes en fietssloten

Interesse in het testen van verschillende mobiliteitsoplossingen voor jouw bedrijf? Neem contact op met het Cycle Valley team!

0472/31.45.28
info@cyclevalley.be 

  

Recent Posts