fbpx

Hoe UZ Brussel medewerkers motiveert om te fietsen

 In maart 2018

Wil jij graag fietsen naar het werk in plaats van in de file te staan met de wagen? Wil jij de medewerkers de mogelijkheid geven om op een leuke en fitte manier naar het werk te komen? Dat kan! UZ Brussel toont hoe je je medewerkers kan motiveren om met de bedrijfsfiets naar het werk te komen…


Wie wil nu niet al sportend naar het werk, met het zonnetje op het gezicht? Geen file en productiever door de lichte inspanning!

Bekijk hier alle voordelen van bedrijfsfietsen.

En als die argumenten nog niet voldoende zijn, geeft UZ Brussel een extra motivatie: bij het afgeven van je parkeerkaart, krijg je 200 euro korting op de aankoop van je bedrijfsfiets, bovenop de korting van de groepsaankoop. Want ook voor UZ Brussel brengen bedrijfsfietsen vele voordelen met zich mee: de positieve impact op het welzijn van de medewerkers, fiscale voordelen en een besparing op het aanbieden van parkeerplaatsen.

 

“Gezonder en voordelig naar het werk met de bedrijfsfiets”

Op dinsdag 13 maart gaven we bij UZ Brussel onze tweede demonstratiedag. Onze experten beantwoordden alle vragen omtrent de elektrische fiets en wat erbij komt kijken. Dit lokte heel wat geïnteresseerden en nieuwsgierige fietsliefhebbers. Uiteraard konden de fietsen ook uitgebreid getest worden, wat heel wat vrolijke en overtuigende gezichten opleverde! Naast de gewone elektrische fietsen, konden kijklustigen ook kennis maken met de snellere speedbike, de (elektrische) vouwfiets en de iets avontuurlijkere elektrische step.

Heeft u ook interesse voor uw bedrijf?
Aarzel dan niet om ons te contacteren – klik hier!

Recommended Posts