fbpx

Cycle Valley levert fietsen aan Europese Commissie

 In mei 2018

Cycle Valley levert fietsen aan Europese Commissie


De samenwerking

Woensdag 23 mei: een belangrijke dag voor Cycle Valley. Vandaag worden de gloednieuwe huurfietsen geleverd aan de Europese Commissie in Brussel! De elektrische fietsen worden voor een periode van twee jaar gehuurd en zullen vooral ingezet worden als dienstfietsen, bijvoorbeeld voor kortere verplaatsingen tussen de verschillende gebouwen van de Europese Commissie in het hartje van Brussel.

De keuze voor dienstfietsen

De Europese Commisie was al even op zoek naar een manier om dienstverplaatsingen tussen haar verschillende gebouwen sneller en efficiënter te laten verlopen én tegelijkertijd in te zetten op een duurzamer mobiliteitsbeleid. Na wikken en wegen werd beslist om over te gaan tot de huur van elektrische fietsen, en wie elektrische bedrijfsfietsen zegt… zegt Cycle Valley. De positieve ervaring bij de strenge kwaliteitscontroles gaf de doorslag voor een samenwerking met het innovatieve bedrijf.

—> Bekijk de voordelen van bedrijfsfietsen! <—

Cycle Valley biedt een zorgeloos rijplezier aan: in de huur is niet alleen de fiets inbegrepen, maar ook het onderhoud, een verzekering voor schade en diefstal en pechbijstand. Zo neemt Cycle Valley alle zorgen van u over en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het enige wat u moet doen is genieten van de verkwikkende rit op je bedrijfsfiets!

—> Lees alles over onze service! <—

Wil je met jouw bedrijf ook inzetten op een duurzamer mobiliteitsbeleid? Aarzel niet ons te contacteren via info@cyclevalley.be voor meer informatie over onze op maat gemaakte fietsmobiliteitsoplossingen en voor je het weet genieten ook jij en je werknemers binnenkort van een zorgeloos rijplezier via Cycle Valley!

—> Contacteer ons vrijblijvend voor een plan op maat van uw bedrijf! <—

Recommended Posts