fbpx

Van Laere kiest voor bedrijfsfietsen

 In mei 2018

Van Laere NV kiest voor bedrijfsfietsen van Cycle Valley


Waarom bedrijfsfietsen?

Door aanhoudende mobiliteitsproblemen in de omgeving van het bedrijf (lees: ellenlange files) ging Van Laere NV, één van de grootste bouwondernemingen in België, op zoek naar alternatieven voor de bedrijfswagen. Al snel bleek de fiets een uitstekende kandidaat en kwam het bedrijf bij Cycle Valley terecht. Ons team stond dadelijk paraat om gepaste oplossingen te voorzien en stelde een pool samen om potentiële bedrijfsfietsen te testen.

Heeft jouw bedrijf ook nood aan een alternatief voor de bedrijfswagen?

—> Contacteer ons dan voor meer informatie! <—

Test bedrijfsfietsen

Woensdag 9 mei was het dan zover: testdag! Na een woordje uitleg over de fietsen, konden de werknemers onder een stalende zon de fietsen naar hartenlust testen. Nieuwsgierig begonnen ze aan hun testrit en dat bleek geweldig!

 

Patrik Van Acker poseert bij zijn nieuwe fiets: “Ik vind het een uitstekend initiatief van het bedrijf aangezien ik nu 18km heen en terug moet rijden met de auto, maar ik zou veel liever met de fiets komen. Vanaf nu is dit dus mogelijk! Ook leuk dat we voor een sportiever model mogen kiezen. Voor mij is dit ideaal aangezien ik een heel eind binnendoor moet rijden, via de Polder. Daar ligt wel asfalt maar het is zeker geen biljartvlak. Ik moet er ook veel op en af. Met deze fiets heb ik het beste van twee werelden: Het comfort van een stadsfiets én het sportieve aspect” besluit een enthousiaste Patrik.

Cycle Valley zorgt voor mobiliteitsoplossingen op maat.
Wil jij met jouw bedrijf ook inzetten op een duurzamere mobiliteit met op maat gemaakte oplossingen voor al je werknemers?
Contacteer ons dan snel en tover ook een glimlach op je werknemers hun gezicht, net zoals bij Patrik en zijn collega’s!

—> Contacteer ons vrijblijvend voor een plan op maat van uw bedrijf! <—

Recent Posts