fbpx

UZ Brussel getuigt over de full service van Cycle Valley

 In mei 2018

Waarom Nico Van Elzen, Milieu- en mobiliteitsmanager van het UZ Brussel, voor Cycle Valley koos


Waarom Cycle Valley?

“Wij hebben gekozen voor een groepsaankoop van fietsen voor de medewerkers van UZ Brussel. Als Environmental Coordinator & Mobility Manager heb ik een vrij uitgebreid netwerk. Op een evenement liep ik Wim Roels, oprichter van Cycle Valley, tegen het lijf en vooral zijn concept rond ‘ontzorgen’ bleef me erg bij.”

“Een zorgeloze service vind ik heel erg belangrijk. 3 jaar geleden deden we al eens een groepsaankoop voor onze medewerkers maar dit was zeer intensief voor mezelf, ik moest vrijwel alles zelf doen en dat was zeker niet de bedoeling. Het systeem op zich was niet optimaal. Bij Cycle Valley verloopt dit helemaal anders: alle zorgen worden uit mijn handen genomen door hun voortreffelijk systeem, zo is het bestelplatform een enorme plus. Verder zorgt Cycle Valley ook voor zaken zoals verzekering, pechbijstand én brachten ze ons in contact met een mobiel fietsatelier voor het onderhoud van onze fietsen. Dat spaarde ons alvast heel wat moeite en tijd uit!”

“Ook het grootste deel van de communicatie verliep rechtstreeks tussen Cycle Valley en onze medewerkers. Zo konden ze direct bij Cycle Valley terecht voor al hun vragen en moest niet eerst alles via mij verlopen. Enkel de interne communicatie nam ik nog met veel plezier voor mijn rekening.”

“De Full Service belofte van Cycle Valley betreft zeker geen holle slogan! Zij begeleidden ons echt van A tot Z bij de groepsaankoop voor E-bikes. Enkel de interne communicatie moest ik nog voor mijn rekening nemen” – Nico Van Elzen

—> Lees alles over onze service! <—

De juiste keuze? Het verloop…

“Voortreffelijk! Cycle Valley kent de markt erg goed en ze hebben onze medewerkers uitstekend ondersteund en begeleid bij de persoonlijke keuze van de juiste fiets. Ze stelden zelf voor om een paar demo momenten te organiseren zodat ons personeel ook écht de fietsen kon testen en de verschillen tussen systemen, remmen, versnellingen en zo verder kon ervaren. Ook kregen we heel wat tips rond onderhoudsvriendelijke systemen en onderdelen.”

En de ervaring van de medewerkers?

De medewerkers waren vragende partij om met de fiets naar het werk te komen

. Toen Cycle Valley op de proppen kwam met het voorstel van een groepsaankoop ging het personeel hier dan ook onmiddellijk mee akkoord.”

“Cycle Valley nam al snel alle mogelijke twijfels weg! Voor directie en vakbonden was er één belangrijke voorwaarde: we moesten een partner vinden die ons ontzorgt. Dat is exact wat we in Cycle Valley vonden.”

“De reacties zijn heel positief: de werknemers zijn heel erg tevreden over het rijcomfort van hun fiets en de service die Cycle Valley hen biedt. Ook wordt enthousiast gereageerd op het mobiele fietsatelier dat geregeld langskomt voor onderhoud en herstellingen.”

“Wij zouden het alvast onmiddellijk opnieuw doen!” – Nico Van Elzen

De service van Cycle Valley in een notendop

Cycle Valley biedt een zorgeloos rijplezier aan: in de huur is niet alleen de fiets inbegrepen, maar ook het onderhoud, een verzekering voor schade en diefstal en pechbijstand. Zo neemt Cycle Valley alle zorgen van u over en wordt alles tot in de puntjes geregeld. Het enige wat u moet doen is genieten van de verkwikkende rit op je bedrijfsfiets!

—> Lees alles over onze service! <—

Wil je met jouw bedrijf ook inzetten op een duurzamer mobiliteitsbeleid? Aarzel niet ons te contacteren via info@cyclevalley.be voor meer informatie over onze op maat gemaakte fietsmobiliteitsoplossingen en voor je het weet genieten ook jij en je werknemers binnenkort van een zorgeloos rijplezier via Cycle Valley!

—> Contacteer ons vrijblijvend voor een plan op maat van uw bedrijf! <—

Recent Posts