fbpx

Cycle Valley en Slim naar Antwerpen promoten fietsmobiliteit

 In Oktober 2017, September 2017

Slim naar Antwerpen heeft al heel wat Antwerpse werkgevers ondersteunt bij het uitwerken en realiseren van een sterk bedrijfsvervoersplan. Een van de producten die Slim naar Antwerpen aan deelnemende bedrijven aanbiedt, is het proefaanbod fiets en openbaar vervoer. Aanvankelijk werd het proefaanbod voornamelijk uitgerold in grote bedrijven met meer dan 150 werknemers, maar dat werd nu uitgebreid voor KMO’s.


 

Zo is er de Mobilotheek, een initiatief om pendelaars de kans te geven een ander vervoersmiddel te proberen voor hun woon-werkverkeer. Bedrijven kunnen er gedurende een maand een fietsvloot, Lijn-pas of Velo-pas testen.

Slim naar Antwerpen besloot om hiervoor samen te werken met ons, Cycle Valley. Naast de logistiek en het onderhoud van de fietsen, zullen wij de komende vier jaar instaan voor het informeren van de werknemers over de verschillende mobiliteitsoplossingen.

Vandaag, op 23 november ging het eerste project van start, dit bij Pontes te Wilrijk. Dhr. Koen Kennis, schepen voor mobiliteit gaf het welkomstwoord.

Dit project past volledig in onze visie: mensen laten proeven van de voordelen en het gemak van de fiets in de stad. Na de testperiode van een maand kunnen de geïnteresseerde bedrijven de fietsen verder huren, aankopen of kiezen voor een leasingformule.

Recent Posts