fbpx

Cycle Valley op Bike Brussels

 In Oktober 2017, September 2017

Bike Brussels, het Brusselse salon voor de stedelijke fiets, was een succes. Van 15 tot 18 september 2017 vond je er Cycle Valley, met hun fietsoplossingen voor bedrijven en steden. Verder kon je er talloze mobiliteitsexperts en fietsinnovaties bewonderen. Hieronder nemen wij jou mee naar de vier dagen Brussel!


 

Het begon met het opbouwen van de stand. We voorzagen een heleboel nieuwe attributen, want we wisten dat er veel volk ging langskomen. Eenmaal alles klaar stond, hadden we nog even tijd voor een snelle hap, want vanaf de eerste bezoekers toekomen, is er daar geen tijd meer voor!

De eerste drie dagen waren er vooral consumenten. Aangezien wij vooral bedrijfsfietsen voorzien, onder andere via leasing, huur of aankoop, zijn die niet meteen ons doelpubliek. Toch wilden we iets terugdoen voor die geïnteresseerden en plaatsten we een van onze fietsen in de kijker. Zo gaven we een mooie korting op een van onze Thompson fietsen, en dat kon het publiek wel smaken!

Verder gaven we ook fietsadvies. Veel consumenten weten bijzonder weinig over (elektrische) fietsen, en dan is zo’n beurs het ideale moment om hen wat wegwijs te maken in de fietswereld. We konden hen overtuigen van het potentieel van de fiets in de stad, want er zijn genoeg redenen om de elektrische fiets te nemen.

 

Nathalie Boileau, Cycle Valley:  “Het viel ons op dat er steeds meer mensen echt geïnteresseerd zijn in de fiets. Ze kennen de verkeersproblemen en zijn het beu om in de files te staan. Bike Brussels is dan ook ideaal voor hen om alles te leren over de nieuwe mobiliteitsoplossingen. Ze kregen er informatie over de fietsinnovaties, er waren tentoonstellingen en ze konden allerlei fietsen testen op de indoor piste of het outdoor fietsparkour.”         

 

Na drie dagen fietsliefhebbers te hebben ontmoet, was het tijd voor de laatste dag: een dag die helemaal in het teken stond van bedrijven. Onze hoofddag met andere woorden, aangezien steeds meer bedrijven de voordelen van hun eigen fietsen  inzien. We hadden heel wat contacten en kijken dus tevreden terug op deze geslaagde beurs! Op naar volgend jaar?

Bron: http://www.bikebrussels.be/

Recent Posts