fbpx

Een dag in het leven van Wim, oprichter van Cycle Valley

 In Oktober 2017, September 2017

Cycle Valley zorgt voor bedrijfsfietsen voor woon-werkverkeer, onder andere via leasing. Uiteraard willen we zo veel mogelijk mensen de elektrische fiets leren kennen. Daarom organiseerden we een tijdje geleden een demoday, samen met Stad Gent. Volg Wim een ganse dag, terwijl hij mensen overtuigt om de fiets te gebruiken voor woon-werkverkeer.


 

6u00: Tijd om op te staan!

Ik spring uit bed en neem wat tijd voor mezelf. Snel iets eten met de krant voor me, mijn dagelijkse gewoonte. Nu ik wat wakkerder begin te worden, is het tijd om er in te vliegen, er staat namelijk veel te gebeuren!

8.30: Het zonnetje schijnt als ik aankom in Gent. Het ziet er naar uit dat het een fantastische dag gaat worden.

We beginnen met het verplaatsten van de fietsen naar de Stadshal, in de Gentse volksmond ook wel de schapenstal genoemd.  Ondertussen vervoegen de werknemers van Stad Gent ons, en samen maken we ons klaar om de meer dan 150 geïnteresseerden te verwelkomen.

10.00: Ons nieuwe speeltje is er!

En neen, ik heb het niet over mijn partner Nathalie die net aankomt, maar over ons nieuwste product dat ze bij zich heeft: de elektrische plooifiets! Al de technologie van de gewone e-bike, maar veel kleiner en compacter. Met zijn gewicht van slechts 13kg is het enorm gemakkelijk om hem mee te nemen. We kunnen haast niet wachten om hem voor te stellen.

Een van onze fietsen

 11.00: Briefing.

Elke werknemer krijgt wat informatie over het technische aspect van de verscheidene fietsen. Dit is heel belangrijk zodat iedereen de bezoekers van de juiste informatie kan voorzien. Ik heb een enorm goed gevoel van de groep, sympathieke en geëngageerde mensen die zich in de strijd gaan gooien, fantastisch om te zien.

12.00: Even op adem komen.

Een snelle hap voordat de eerste toeschouwers aankomen. Binnen een kwartiertje is het zover!

12.45: Buiten mijn verwachtingen.

Uiteraard had ik wel wat bezoekers verwacht, maar deze stormloop had ik niet zien aankomen. De voorbereidingen hebben hun effect gehad, ik straal van enthousiasme.

13.00: Mijn eerste interview!

Blijkbaar is AVS mij aan het zoeken voor een interview. Ik vind dit zó spannend, aangezien het mijn eerste interview voor televisie was. Bedankt Start it @ KBC en Content Cats voor de verspreiding van het persbericht. Jullie inspanningen hebben hun vruchten afgeworpen!

14.30: Na de demo.

Enorm veel werknemers hebben de elektrische bakfietsen, de scooters en de vouwfietsen getest. Hun vragen werden beantwoord en ze waren erg tevreden met het advies. Na de demo brachten we de fietsen terug naar hun opslagplaatsen. Nu nog kijken wie ze verder kan testen voor ze uiteindelijk ook worden verkocht.

16.00: Terug thuis.

Wat rust zou je denken? Eerst moet er nog wat werk worden verzet. De dagelijkse mails moeten er eerst aan geloven.

 18.00: Family Time.

We vertrekken naar een voetbaltraining van mijn zoon. Het is niet enkel leuk om hem terug te zien, maar ook het uitgewezen moment om mijn hoofd leeg te maken. Zálig!

 20.00: Het einde van de dag.

Eenmaal thuis is het tijd voor het avondmaal. Mijn zoon gaat slapen, en ik kruip nog even achter mijn computer. De meetings van volgende week moeten nog voorbereid worden.

 23.30: Slaapwel!

Nu mijn to-do lijstje klaar is (eigenlijk is het nooit klaar), kijk ik nog snel het nieuws voor ik onder de wol kruip. Morgen komt er weer een drukke dag aan, en ik kan niet wachten om er aan te beginnen!

Ook benieuwd naar hoe Cycle Valley het deed in Brussel? Bekijk het hier.

Recent Posts